MaZa print

Hoe werkt het?

Ik maak logo’s en teksten met een plotter. Dit is een elektrische snijmachine waar ik een opdracht naartoe zend en die deze voor mij uitsnijdt. Dit is op allerlei materialen te bedrukken. Met een pelhaakje pel ik het ontwerp los en zet deze vervolgens over op het gewenste materiaal. Bijvoorbeeld een auto, T-shirt of ruit.

Je kunt zelf een ontwerp maken in een tekenprogramma of ontwerpstudio of samen met mij wat creëren. Wanneer ik het ontwerp heb ontvangen zend ik deze naar de plotter en deze snijdt dan de vorm uit een materiaal.

Voor textiel werk ik met het merk Sister Flex en voor harde materialen gebruik ik Intercoat Vinyl.

Let op: Ik kan per ontwerp/vorm slechts één kleur gebruiken. Dus wanneer een logo of woord uit meerdere delen bestaat dan zijn meerdere kleuren mogelijk. Ik kan alleen niet werken met bijvoorbeeld een kleuroverloop. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om een afbeelding uit te werken. We kunnen wel samen kijken hoe we het dichtst bij het gewenste resultaat kunnen komen.

Nadat de plotter het ontwerp heeft uitgesneden en ik het heb gepeld, kan ik het ontwerp op het gewenste materiaal gaan vestigen. Op harde materialen werkt dit als een sticker (hier heb ik speciaal materiaal voor) en op textiel gaat dit met een pers. Met een hete pers druk ik dan het ontwerp op het textiel. Hierna is het ook volledig bestendig tegen de wasmachine en droger (uiteraard naar wat er op het waslabel staat).

Neem contact met ons op voor een offerte.

Chat:

Zie chat pop-up rechtsonderin

Contact formulier:

Zie formulier hieronder

Telefoon:

06-24524052